Nakoľko si potravinárske prevádzky vyžadujú okrem iného najmä splnenie náročných hygienických požiadaviek a zdravotnú nezávadnosť, epoxidové stierky sú vhodnou povrchovou úpravou pre tieto zariadenia.
Povrchové riešenia, ktoré realizujeme pre potravinárske zariadenia spĺňajú európske normy a vysoké štandardy. Najčastejšie sa tieto systémy aplikujú v prevádzkach ako sú pekárne, mraziarne, chladiace sklady, konzervárne, prevádzky spracujúce mliečne výrobky, zeleninu, ovocie, mäso a ryby.
Výhody: -Povrchy neobsahujú toxické zložky -Odolnosť voči baktériam a plesniam -Protišmykové prevedenie -Odolnosť voči mechanickému zaťaženiu a extrémnym teplotám -Odolnosť voči olejom, chemikáliam a kyselinám -Jednoduchá údržba a čistenie